VVS_WEBVVS isolering er et kapitel for sig, og her er IKAS Isolering A/S også på hjemmebane.

Vi foretager isolering af alle typer VVS-installationer, herunder industrielle ventilationsanlæg og køleanlæg. Her handler det om at modvirke varmetab, køletab og kondensdannelser. Vi isolerer såvel varme som kolde overflader, ligesom vi kan lydisolere støjende VVS-anlæg. Endvidere er brandsikring af VVS en vigtig del af vores virke.

IKAS Isolering A/S er naturligvis opdateret på alle normer og regulativer inden for VVS-området. Vi håndterer alle isoleringsformer – også de mere traditionelle såsom isolering med pap og lærred, der kræver ekstra håndværksmæssig kunnen. Vi har snart mere end 100 års brancheerfaring og formår at implementere de nyeste teknikker med traditionelle håndværksmetoder, hvis det er et ønske hos vores kunder.

Køle- og kondensisolering bør tages yderst alvorligt. Forkert dimensioneret eller ikke eksisterende isolering resulterer hurtigt i skadeligt kondensvand. Vi ved, hvor faren lurer – og vi har effektive løsningsmodeller.

Vi er certificeret Armacell-partner. Det betragter vi som en blåstempling og en anerkendelse af den kvalitet og det professionelle arbejde, vi leverer.

Ring i dag. Hør mere om VVS isolering. Vi giver gerne et uforbindende tilbud.