TankisoleringTankisolering er en disciplin, der kræver høj grad af erfaring og den fornødne ekspertise.

Ikke mindst isolering af store tanke til industrielle formål – herunder lagertanke og akkumuleringstanke – kan være en risikant, besværlig og kompliceret opgave, som ikke bør overlades til tilfældige aktører.

IKAS Isolering A/S kan fremvise mere end 100 års erfaring med tankisolering.

Vi isolerer tanke af enhver størrelse og form, og vi angriber enhver opgave med isolering af tanke individuelt.

Bl.a. kan der være stor forskel på tankenes indholds-temperatur. En nøjagtig arbejdsplan bliver lagt – og overholdt til mindste detalje.

Tankene isoleres mod energitab, frysning, kondensdannelse og ved risiko for berøring.
Vi isolerer tankanlæg i såvel Danmark som i udlandet. Vores erfarne montører agerer hjemmevant på alle markeder, og hos IKAS Isolering A/S har vi gennem årene udviklet arbejdsmetoder og -teknikker, som har bragt os helt i front på markedet for tankisolering – også i international sammenhæng.

At isolere en tank korrekt, omfatter langt mere end blot en beklædning med Rockwool eller Glasuld. Først og fremmest er der en række lovmæssige regulativer, som skal følges slavisk. Herudover er det vigtigt at tage hensyn til det pågældende medie, de ønskede/krævede temperaturer i tankens indre, tankens aktuelle placering samt naturligvis påvirkninger fra det omgivende miljø.

Skal vi stå for dit tankisoleringsprojekt?

Kontakt os i dag for en nærmere drøftelse. Med IKAS Isolering A/S kan du føle dig tryg – din tankisolering er i gode hænder.