svingningsdaempere-content-imgIKAS Isolering A/S Forhandler alle former for dæmpere, ligesom vi rådgiver dig om og beregner, hvilke dæmpertyper der vil være bedst egnet til netop dine formål.

Rådgivning og udvælgelse foregår altid i et tæt samspil med vores kunder.

Rækken af svingningsdæmpere er lang, men blandt de dæmpere, vi kan tilbyde, kan bl.a. nævnes cylindriske dæmpere, elastiske bøsninger, gummiplader, gummi- & PUR buffers, kegledæmpere, koniske dæmpere, lofts- og kabinetophæng, maskinsko, sandwiches, sikrede dæmpere og forskellige former for skinner.

Svingningsdæmpere sættes ind, hvor man ønsker at nedbringe svingninger fra en maskine

De anvendes for eksempelvis at nedbringe svingningerne fra en maskine eller øvrige installationer i produktionsapparatet.

Ved at benytte svingningsdæmpere opnås en effektiv begrænsning af spredning af vibrationer og støj.

De forskellige dæmpere har individuelle egenskaber. Derfor vil vi altid være i stand til at udpege og installere netop den eller de dæmpertyper, som løser dine udfordringer med vibrationer.

Ved valg og dimensionering tager vi en række faktorer i betragtning – herunder maskintype, vægt, antallet af opstillingspunkter og omdrejningstal.

IKAS Isolering A/S har et stort og bredt udvalg af lydisoleringsmaterialer, støjskærme samt lydabsorbenter, og i vores katalog finder du et bredt udvalg af svingningsdæmpere og ideer til anvendelse af lyddæmpende materialer.

Se vores katalog her