Stålkonstruktioner anvendes i dag i vid udstrækning i byggeriet, og derfor er det også vigtigt at have fokus på isolering af denne type konstruktioner. Dels bør stålet isoleres for at forhindre kuldebroer, og dels er det vigtigt at brandisolere stålkonstruktionerne, da stål i brandmæssig sammenhæng desværre må siges at have forholdsvis dårlige egenskaber.

Brandisolering af stålkonstruktioner er således helt afgørende – ikke mindst i nybyggeri, der er konstrueret omkring ståldragere. IKAS Isolering A/S har stor erfaring med denne type brandisolering.

Myndighederne stiller samtidig stadigt skrappere krav til brandisolering af såvel ejendomme som industrianlæg. Derfor er det helt afgørende, at du fra starten har fagkundskaben med på råd, når effektiv isolering mod brand skal implementeres i byggeri.

IKAS Isolering A/S er din kompetente partner inden for brandisolering af stål. Vi har en betydelig faglig viden og erfaring – opsamlet gennem mere end 60 års arbejde med isoleringsopgaver i ind- og udland.

Vi udarbejder konstruktive løsninger til beklædning og passiv brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner, stålbjælker og stålsøjler, og vores systemer er testet til at kunne yde brandbeskyttelse i op til to timer.

Hvis brandisoleringen skal foretages på synlige bygningsdele, vil vi kunne udføre arbejdet, så overfladen kan spartles og males og dermed indgå i en æstetisk sammenhæng med bygningens øvrige elementer.

Hos IKAS Isolering A/S råder vi over up to date computerudstyr, som vi anvender til konkrete beregninger af dimensioner for specialelementer og isoleringstykkelser, så din isolering overholder alle gældende krav, regler og normer.

Kontakt os i dag. Vores dygtige isoleringskonsulenter sidder klar til at vejlede dig og komme med et uforbindende tilbud på brandisolering af dine stålkonstruktioner.