Isolering af krybekælder er ofte den direkte genvej til store reduktioner af varmeforbruget. IKAS Isolering A/S har gennem årene konstateret meget store varmetab i en lang række ejendomme på grund af alt for dårligt isolerede krybekældre og kældergulve.

Mange kender problemerne med kolde fødder, forårsaget af et alt for koldt gulv. Heldigvis er det for det meste forholdsvis ukompliceret at foretage isolering af krybekældre og dermed at få stoppet træk og optrængning af kulde.

Selve arbejdsprocessen med at isolere en krybekælder kan dog godt vise sig at være en ikke specielt behagelig oplevelse. Arbejdet er beskidt, og på grund af trange rum og gange, hvor isoleringsarbejderen oftest kun har en enkelt ind- og udgang, kan det være en klaustrofobisk  oplevelse at udføre dette arbejde.

Derfor er der al mulig grund til at overlade opgaven med isolering af krybekælder til fagfolk. Hos IKAS Isolering A/S har vi mange års erfaring med denne type isolering, og vi har derfor lært os rutiner og tilegnet os en omfattende knowhow omkring efterisolering af kældre.

Vi er også vant til at arbejde under særdeles vanskelige adgangsforhold. Faktisk har vi ved en række lejligheder klaret kælderisoleringer, hvor vores branchekolleger har måttet give op.

Inden vi isolerer din krybekælder, kontrollerer vi naturligvis, at alle krav til ventilation og fugtsikring er overholdt. Isolationen må ikke forhindre, at kælderen kan ventilere. Fugt og radon skal også fremover kunne slippe væk.

Hos IKAS Isolering A/S isolerer vi kælderrum for både private og erhverv. Er du træt af kolde fødder og alt for store varmeregninger? Så kontakt os i dag. Lad os komme med et fordelagtigt og helt uforbindende tilbud på isolering af din krybekælder.

IKAS Isolering A/S er autoriseret Rockwool indblæser.