IKAS Isolering A/S er synonym med industriisolering, som vi har beskæftiget os med i mere end 100 år.

Korrekt industri isolering handler om driftsikkerhed og rentabilitet. Vi udfører alle typer isolering for virksomheder. Bl.a. har vi stor erfaring med isolering af store industritanke, hvor de komplicerede og ofte farlige opgaver kræver stor ekspertviden og rutine.

Teknisk isolering for industrien er også et område, hvor vi har mange referencer. Vi har løst talrige opgaver inden for industriel varmeisolering, køleisolering, kondensisolering, brandisolering og lydisolering.

Til alle isoleringsopgaver i virksomheder anvender vi udelukkende produkter fra anerkendte leverandører som ISOVER, Rockwool og Armaflex. Til vores lukninger anvender vi bl.a. asfaltpap, pap og lærred samt Isogenpak.

IKAS Isolering A/S er kendt for vores egenproduktion af nødvendige komponenter i aluminium. Vi fremstiller desuden galvaniserede og rustfri plader m.m.

Til beregning af isoleringstykkelser og mulige besparelser i forbindelse med industri isolering råder vi naturligvis over de mest moderne computerprogrammer på markedet.  IKAS Isolering A/S er derfor det naturlige valg for samarbejdspartner omkring isolering i industrien.